Over ons

Knowledge Mile Venues is een unieke samenwerking tussen vijf inspirerende locaties in hartje Amsterdam. 

 

Koninklijk Theater Carré, Zoku Amsterdam, The Student Hotel, Volkshotel en Hotel Casa bieden samen congres- en hotelfaciliteiten aan voor groepen van 500 tot 3000 personen. Eén aanspreekpunt voor uw event.

Karakteristiek

 

Drie van de vijf locaties zijn recent herontwikkeld tot nieuwe publiekstrekkers. De Parool-driehoek in de Wibautstraat huisvest nu het Parooltheater, coworkingspace Collab, Vondelgym en zelfs een zwembad. Het Volkskrantgebouw transformeerde tot een kleurrijke en creatieve hotspot voor het volk. 

 

Even verderop biedt Zoku Amsterdam in het Metropoolgebouw aan de Weesperstraat een nieuwe hotelformule met een fantastische buurttuin op het dak. Het wereldberoemde Koninklijk Theater Carré aan de Amstel biedt met zijn klassieke uitstraling een mooi evenwicht met de meer informele sfeer bij Hotel Casa dat ooit werd opgericht om de woningnood onder studenten op te lossen. Hotel Casa beschikt daarnaast over een heerlijk dakterras genaamd 'Nest', met een tuin waar praktisch alles eetbaar is.

Meer weergeven

Knowledge Mile

Op de Knowledge Mile is ruimte voor vernieuwing. Een uniek gebied in Amsterdam met een enorm aanbod aan kennis, waar ondernemers en instellingen samenwerken met 30.000 bewoners en 60.000 studenten die zich inzetten voor uitdagende vraagstukken van de stad. 

Knowledge Mile Venues is ontstaan vanuit de Knowledge Mile-community, waarin bewoners, ondernemers, studenten, docenten, onderzoekers, stad- en beleidsmakers samen vormgeven aan de stad van morgen in het gebied van het Amstelplein tot en met het Mr. Visserplein. Bij de Knowledge Mile Morning Meet-up’s ontmoetten de venue-partners elkaar.

Bezoek: www.knowledgemile.amsterdam

  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

© 2017, Knowledge Mile Venues

Wibautstraat, Amsterdam